Преместване на офиса – бързо и ефективно

Офис пътуване по време на работно време и без прекъсване на служителите се отнася до секцията на фантазията. Но компаниите превозвачи намаляват времето, прекарано в преместване на офиса. И дори да помогне на наемателя подготви стая за доставка на наемодателя.

преместване на офиса Преместването на офиса в нов адрес изисква висока степен на квалификация на изпълнителя. Хамали, в допълнение към физическата работа по натоварването и разтоварването на колата, трябва бързо да преместят работата на хората, като минимизират простите.

Преместване на офиса: подготовка

Прост, на пръв поглед процес изисква предварителна подготовка, която попада на раменете на мениджърите или техническите мениджъри. Преместването на офиса изисква клиентът да подготви помещенията на новия адрес. Докажете и проверете оперативността на електрическите кабели, телефонията и интернет. Освен това се уверете, че има достъп до помещенията, ако сградата е под закрила.

Датата на транспортиране на офиса се договаря предварително. В движение клиентът информира наемодателите за стария и новия офис. Превозващите компании препоръчват да информират собствениците на сгради със собствена защита за товарни автомобили, които ще привличат мебели и машини.

Професионалистите препоръчват сървърно компютърно оборудване да се транспортира с личен транспорт или да наеме кола.

преместване на офиса В контекста на предварителното обучение клиентът и превозвачът преговарят за опаковането на мебели, компютърно оборудване и лични вещи на служителите. Избирачът се определя и се избира опаковъчният материал. Не изключвайте разглобяването и монтажа на мебели.

Преместване в най-кратки срокове

Преместването на офис мебели и компютърно оборудване се извършва в контекста на кабинетите по сектори. За да може бързо да се възстанови работоспособността на служителя на нов адрес, обзавеждането с неща е опаковано, подписано с маркер и заредено без отделяне. Компютърната технология трябва да бъде увита във въздушно мехурче и обвита в кутии.

Мебелите се пренавиват с лента за разтегляне. За да не се свалят ъглите при носенето на конструкции, се използват пластмасови защитни тампони. Персоналните лични вещи са опаковани в кутии и подписани.

преместване на офиса Секторното преместване на офиса ви позволява да съкратите срока за възстановяване на ефективността на служителите. Основните хора на компанията при пристигането си на новия адрес в рамките на няколко минути получават достъп до работното място. Таблицата е разопакована и инсталирана. Компютърът се изважда от кутията, а периферните устройства са свързани. Интернет връзката е свързана. Работното място е готово. След това товарачите разопаковат или събират мебели и доставят личните вещи на служителя в офиса

Офисът за преместване е комплекс от дейности, които изискват знания и опит. Транспортното оборудване и мебели сама по себе си не е трудно, но отнема време. Искате бързо и точно транспортиране на офиса – свържете се с професионалистите. Като например компанията Alexsof-hamali. Собственият автомобилен транспорт, професионалните хамали, положителната обратна връзка от клиентите и опитът в товарния транспорт от 2005 г. насам привличат вниманието на клиентите, които мечтаят за истинско обслужване.