Опаковане на мебели и други неща при преместване

  • Главная
  • Блог
  • Опаковане на мебели и други неща при преместване

Опаковане на мебели за транспорт, по време на преместване, се счита за трудно занимание. В края на краищата, за запазване на материалните ценности ще отнеме време, материали и опит в работата.

Една от възможностите за транспортиране на мебели е демонтирането и монтажа. Но методът не използва просо поради проблеми, свързани с редактирането на новия адрес. Освен това има въпроси за домашни уреди, електроника и други ценности с неразделим дизайн. Без опаковка, да не правите.

Опаковане на мебели и други неща: материали

Опаковане на мебелиВ допълнение към тиксу, ще ви е необходим опаковъчен материал. Хартия, стреч фолио, фолио за въздушно мехурче, картонени кутии или полиетиленови торби – изборът на наличността на опаковъчния материал и бюджета на клиента оказват влияние върху избора. Опаковане на мебели изисква трайни материали, устойчиви на външни физически увреждания. Хартията или лентата за разтегляне не позволяват появата на чипове и драскотини по повърхността.

Няма кутии, които да не могат да правят с превоза на домашни уреди и електроника.

Опаковане на мебелиПрофесионалистите препоръчват да не се пестят опаковъчни материали, когато става въпрос за скъпо оборудване. Нестабилните и крехки предмети, като например съдовете, изискват внимателно опаковане. В допълнение към транспортната кутия се изисква опаковъчна хартия. Елементите се опаковат поотделно, за да не се свързват помежду си. Филмът с въздушно мехурче помага за поддържането на целостта на счупващите се предмети по време на транспортирането. Но по-често се използва за опаковане на компютърно оборудване и офис оборудване.

Съвети за опаковане на ценности

При транспортиране на мебели е важно да се запази целостта на полираните повърхности, като не се допускат драскотини и одрасквания. Но клиентът забравя, че ъглите на мебелите се повредят по-често, а лентата за разтягане не предпазва от физически атаки. В такива случаи корабните компании използват защитни ъгли, изработени от картон или пластмаса.

Чувалите от полиетилен спомагат за ускоряване на товаренето и разтоварването. Материалът за опаковане е подходящ за тежки и нечупливи елементи. Одеялата, възглавниците, завесите и дрехите лесно се пълнят в пластмасови торбички и не се преструват, че заемат място в тялото на автомобила.

Опаковане на мебелиОгледалата, стъклените рафтове и други бийт елементи на декора се опаковат по метода “сандвич”. Между стъклените повърхности са поставени картон, след което структурата е затегнато с лепяща лента. В допълнение към хартията, за защита на стъклени предмети, кърпи и меки неща се използват без мълния и бутони.

Опаковане на мебели, оборудване и други неща, когато се движат, не всеки може. След като заредите стойностите в чанти, кутии и опаковане на лентата, собственикът ще има подписа на пакетите. В края на краищата товарачът от транспортната компания трябва да знае къде са биещите се обекти и къде са електрониката. За да опаковате точно мебели и други неща на задната част на камиона.

Компанията Alexsof-hamali е готова да поеме опаковката на ценностите на клиента. Опитни стюардори ще вземат опаковъчния материал и бързо ще подготвят мебели, оборудване и други неща за транспортиране.