Преместване на билярдна маса: как е правилно

Преместване на билярдна масаВпечатляващите размери на билярдна маса се оценяват не само от любителите на играта. Собствениците на спортни клубове също помислят за размерите и теглото на конструкцията, когато е необходимо преместване на билярдна маса. Проблемите се добавят от високата цена на оборудването и желанието да се запази целостта на масата. Но всеки проблем винаги има решение.

 

Преместване на билярдна маса

Преместване на билярдна маса: алгоритм

  1. Демонтаж. По отношение на размера, масата няма да мине през вратата на сградата. И тежкото тегло ще ограничи движението на помещение или натоварване. Ето защо демонтажът на билярдната маса е задължителен. Задачата лесно се решава с ръчен инструмент и инструкции, прикрепени към масата при покупка. Алтернативата е да намерите алгоритъма за разглобяване в Интернет или да поканите специалист от магазина за спортни съоръжения.
  2. Опаковка. Запазване на целостта на плата за собственика в приоритет. В крайна сметка, играта покритие на масата не е евтин. А външният вид на лакираната дървена конструкция е желателно да не се повреди. Опаковането на билярдна маса с обвивка с въздушно мехурче и картон ще реши проблема със собственика.
  3. Пренасяне на масата към подемно-транспортното средство. Компонентите на масата за билярд, предварително опаковани в защитен материал, се преместват в колата. Стълби, ъгли на тесни коридори и врати с механизъм за затягане със сигурност ще създадат проблеми за неподготвени товарачи. Когато извършвате това, има само две правила – да третирате нещата на другите хора като на собствените си и да търсите под краката си.
  4. Зареждане, доставка, разтоварване. Най-простият етап за собственика. В разглобено състояние масата лесно се вписва в размерите на тялото на колата. Експертите препоръчват сигурно фиксиране на компонентите с въжета, за да се поддържа целостта по време на транспортирането.
  5. Скип на билярдна маса. За неудобството, свързано с тесни врати и ъгли, повдигането на тежки елементи от конструкцията ще бъде добавено нагоре. При условие, че билярдната стая е над пода. За да донесете билярдна маса на стълбата е необходимо само по двойки. Партньорът винаги помага да премества товара и да държи елементите на масата, когато падне от ръцете.
  6. Сглобяване. Последният етап на транспортиране на билярдна маса е обременен с постоянство и познаване на събранието. Ако първоначално собственикът нареди комплексна услуга за демонтаж-монтаж, тогава проблемът се решава бързо. В противен случай ще трябва да изучите инструкцията и да комбинирате теорията с практиката.

Демонтажът и монтажът на билярдна маса е най-отнемащ време процес.

Преместване на билярдна масаТранспортът на игрални маси, пиана и спортни тренажори се счита за труден. Търговските дружества, които транспортират мебели и строителни материали, се опитват да избегнат такива задачи. Ето защо не е изненадващо, че преместване на билярдна маса – скъпа услуга. Привличането на изпълнителя гарантира целостта на товара и намалява времето за транспорт.

Тук собственикът на билярдна маса решава как да приоритизира. Време и гаранции за почтеност – срещу цената на услугата. Екипът на AlexSof-hamali предлага компромис – висококачествен и бърз транспорт преместване на билярдна маса на много атрактивна цена.